TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавен Конкурсот за доделување стипендии на студентите

Радио МОФ - 10.11.2017

Министерството за образование и наука го објави Конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Македонија за студиската ...

Стипендиите за образовна размена на Амбасадата на САД во Македонија ќе бидат претставени во Струга и Охрид

Спектра ТВ - 10.11.2017

На 15 ноември 2017 година, (среда) во Охрид и во Струга ќе бидат претставени стипендиите за образовна размена на Амбасадата на САД во Македонија. Презентациите ќе се одржат на Универзитетот за информатички науки и технологија “Свети Aпостол Павле” ...

МОН го објави конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти

Факултети - 10.11.2017

Врз основа на член 49 став 1 од Законот за студентскиот стандард (“Службен весник на Република Македонија“ бр.15/13, 120/13, 41/14, 146/15, 30/16 и 178/16) и Правилникот за видот на студентските стипендии и начинот на доделување на студентските ...

Објавен Конкурсот за доделување стипендии на студентите

Макфакс - 10.11.2017

Министерството за образование и наука го објави Конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во земјава за студиската 2017/2018 ...

МОН ќе додели 2.890 стипендии на студенти

+инфо - 10.11.2017

Висината на стипендијата за прва група - стипендии за студенти од социјални категории изнесува 3.300 денари месечно. Министерството за образование и наука за академската 2017/2018 година ќе додели вкупно 2.890 стипендии на редовни студенти запишани ...

Конкурс на МОН за доделување вкупно 2890 стипендии за студенти

Сител - 10.11.2017

Министерството за образование и наука за академската 2017/2018 година ќе додели вкупно 2890 стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи.

Објавен Конкурсот за доделување стипендии на студентите

МКД - 10.11.2017

Министерството за образование и наука го објави Конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Македонија за студиската ...

Објавен Конкурсот за доделување стипендии на студентите

10без10 - 10.11.2017

Министерството за образование и наука го објави Конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Македонија за студиската ...

Конкурс на МОН за доделување вкупно 2890 стипендии за студенти

Алсат-М - 10.11.2017

Министерството за образование и наука за академската 2017/2018 година ќе додели вкупно 2890 стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи.

Објавен Конкурсот за доделување стипендии на студентите

А1 On - 10.11.2017

Министерството за образование и наука го објави Конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во земјава за студиската 2017/2018 ...

Објавен Конкурсот за доделување стипендии на студентите

Точка - 10.11.2017

Министерството за образование и наука го објави Конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во земјава за студиската 2017/2018 ...

Објавен Конкурсот за доделување стипендии на студентите

Орбис - 10.11.2017

Министерството за образование и наука го објави Конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во земјава за студиската 2017/2018 ...

Конкурс на МОН за доделување вкупно 2890 стипендии за студенти

Слободен Печат - 10.11.2017

Министерството за образование и наука за академската 2017/2018 година ќе додели вкупно 2890 стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи.

Конкурс на МОН за доделување стипендии за студенти

Press24 - 10.11.2017

Министерството за образование и наука за академската 2017/2018 година ќе додели вкупно 2890 стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи.

Конкурс на МОН за доделување 2.890 стипендии за студенти

Мета - 10.11.2017

Министерството за образование и наука за академската 2017/2018 година ќе додели вкупно 2.890 стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи.

Распишан конкурс за вкупно 2.890 стипендии за студенти

Newsroom - 10.11.2017

Министерството за образование и наука за академската 2017/2018 година ќе додели вкупно 2.890 стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи.

Објавен Конкурсот за доделување стипендии на студентите

Вечер - 10.11.2017

Министерството за образование и наука го објави Конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во земјава за студиската 2017/2018 ...

Конкурс на МОН за доделување вкупно 2890 стипендии за студенти

Шеталиште - 10.11.2017

Министерството за образование и наука за академската 2017/2018 година ќе додели вкупно 2890 стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи.

Конкурс на МОН за доделување 2.890 стипендии за студенти

Либертас - 10.11.2017

Министерството за образование и наука за академската 2017/2018 година ќе додели вкупно 2.890 стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи.

Конкурс на МОН за доделување вкупно 2890 стипендии за студенти

Кумановски м. - 10.11.2017

loading... Министерството за образование и наука за академската 2017/2018 година ќе додели вкупно 2890 стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи.

Објавен Конкурсот за доделување стипендии на студентите

КадеВечер - 10.11.2017

Министерството за образование и наука го објави Конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во земјава за студиската 2017/2018 ...

Објавен Конкурсот за доделување стипендии на студентите

Скопје инфо - 10.11.2017

Министерството за образование и наука го објави Конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во земјава за студиската 2017/2018 ...

Објавен конкурсот за доделување стипендии на студентите

Sky - 10.11.2017

Министерството за образование и наука го објави конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во земјата за студиската 2017/2018 ...