TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

15 мисли што им поминуваат на мажите низ глава кога ќе ја запознаат својата сродна душа

Кафе пауза - 13.10.2017

Мажите веднаш знаат кога ќе ја запознаат вистинската жена за нив. Можеби на почетокот нема да бидат сигурни во нивните чувства, но со текот на времето ќе им станува сѐ појасно и појасно. Ова се 15-те мисли што им поминуваат на мажите низ глава кога ...

4 несвесни „женски“ начини на однесување што можеби ви го уништуваат животот

Кафе пауза - 13.10.2017

Сте чуле ли за терминот „женско условување“? Тоа се однесува на одредените правила и верувања што повеќето жени ги негуваат за да бидат „добри“ жени во современата култура. Но, таквото условување ги спречува жените да го кажуваат своето мислење, да ...

Стравови за кои мажите никогаш не зборуваат

Црнобело - 13.10.2017

Сигурно и вие сте од оние кои мислат дека не е можно мажите да имаат голем број на стравови кои ги чуваат во тајност. Тие се силни, цврсти, заводливи и не може да се плашат од нешто кога треба да ги штитат жените од сѐ и да бидат самоуверени.

Воопшто не е тешко да се заведат мажите: Еве што треба само да направите

Сител - 12.10.2017

Како најлесно да ги заведете мажите, на што најлесно паѓаат? Веројатно оваа прашање многу пати до сега сте си го поставиле на себе. Еве како тие се изјаснуваат: За мажите заводливиот поглед е најсилен афродизијак, бидејќи за момент ќе се разгорат ...

Саманта е ескорт дама и открива пет работи кои мора да ги знаете за вашиот маж

Пулс24 - 12.10.2017

Ескорт дама од висока класа Саманта, открива она што е потребно на мажите, а жените забораваат на тоа. Таа го знае тоа најдобро, бидејќи заработува токму од тоа, дава на мажите тоа што им треба.

Воопшто не е тешко да се заведат мажите: Еве што треба само да направите

Press24 - 12.10.2017

Како најлесно да ги заведете мажите, на што најлесно паѓаат? Веројатно оваа прашање многу пати до сега сте си го поставиле на себе. Еве како тие се изјаснуваат: За мажите заводливиот поглед е најсилен афродизијак, бидејќи за момент ќе се разгорат ...