TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Локални избори во Косово в недела

Р.С.Европа - 20.10.2017

Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе гласаат за избор на нови органи на локалната самоуправа. Едномесечната предизборна кампања завршува вечерва на полноќ, кога почнува изборниот молк за локалните избори.

Жителите на Косово в недела бираат органи на локалната власт

Локално - 20.10.2017

– Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе гласаат за избор на нови органи на локалната самоуправа. Едномесечната предизборна кампања завршува денеска на полноќ, кога почнува изборниот молк за локланите избори.

Жителите на Косово в недела бираат органи на локалната власт

24 Вести - 20.10.2017

Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе гласаат за избор на нови органи на локалната самоуправа. Едномесечната предизборна кампања завршува денеска на полноќ, кога почнува изборниот молк за локалните избори.

Локални избори – Косово во недела ќе гласа

Макфакс - 20.10.2017

Жителите на Косово в недела бираат нови органи на локалната самоуправа. Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе имаат можност да гласаат за локалните избори. Едномесечната предизборна кампања завршува вечерва на полноќ, кога почнува ...

Жителите на Косово в недела бираат органи на локалната власт

+инфо - 20.10.2017

Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе гласаат за избор на нови органи на локалната самоуправа. Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе гласаат за избор на нови органи на локалната самоуправа.

Локални избори – Косово во недела ќе гласа

Точка - 20.10.2017

Жителите на Косово в недела бираат нови органи на локалната самоуправа. Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе имаат можност да гласаат за локалните избори. Едномесечната предизборна кампања завршува вечерва на полноќ, кога почнува ...

Жителите на Косово в недела бираат органи на локалната власт

А1 On - 20.10.2017

Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе гласаат за избор на нови органи на локалната самоуправа. Едномесечната предизборна кампања завршува денеска на полноќ, кога почнува изборниот молк за локланите избори.

Жителите на Косово в недела бираат органи на локалната власт

Канал 77 - 20.10.2017

Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе гласаат за избор на нови органи на локалната самоуправа. Едномесечната предизборна кампања завршува денеска на полноќ, кога почнува изборниот молк за локланите избори.

Жителите на Косово в недела бираат органи на локалната власт

ТВ21 - 20.10.2017

Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе гласаат за избор на нови органи на локалната самоуправа. Едномесечната предизборна кампања завршува денеска на полноќ, кога почнува изборниот молк за локланите избори.

Жителите на Косово в недела бираат органи на локалната власт

Сител - 20.10.2017

Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе гласаат за избор на нови органи на локалната самоуправа. Едномесечната предизборна кампања завршува денеска на полноќ, кога почнува изборниот молк за локланите избори.

Жителите на Косово в недела бираат органи на локалната власт...

Н.Македонија - 20.10.2017

Жителите на Косово в недела бираат органи на локалната власт Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе гласаат за избор на нови органи на локалната самоуправа. Едномесечната предизборна кампања завршува денеска на полноќ, кога почнува ...

Жителите на Косово в недела бираат органи на локалната власт

Алфа - 20.10.2017

Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе гласаат за избор на нови органи на локалната самоуправа. Речиси 1,9 милиони жители на Косово в недела ќе гласаат за избор на нови органи на локалната самоуправа.