TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Забрзано се гради мини обиколницата и новиот мост на Брегалница во Штип

Build - 06.10.2017

Општина Штип денеска го започна асфалтирањето на новата мини обиколница во градот, а до крајот на градежната сезона ќе биде поставен и новиот мост на реката Брегалница. Локалните власти информираат дека во моментов се работи на алфалтирање на околу ...

Почна асфалтирањето на обиколницата во Штип

Слободен Печат - 06.10.2017

Градежната компанија „Актива“ од денеска почна со асфалтирање на обиколницата од населбата „Сењак“ до булеварот „Гоце Делчев“. Директорот на ЈП „Стипион“, Игно Иванов на денешната прес-конференција истакна дека во првата фаза се асфалтираат околу ...

Почна асфалтирањето на обиколницата во Штип

Сител - 06.10.2017

Градежната компанија „Актива“ од денеска почна со асфалтирање на обиколницата од населбата „Сењак„ до булеварот „Гоце Делчев“. Директорот на ЈП „Стипион“, Игно Иванов на денешната прес-конференција истакна дека во првата фаза се асфалтираат околу ...