TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неодолива свадбена фотосесија: 5-годишно девојче со срцева мана посакало да се омажи со најдобриот пријател

Кафе пауза - 14.11.2017

На прв поглед, 5-годишната Софија изгледа исто како и секое друго дете. Таа е весело и зборлесто девојче со огромна насмевка на лицето. Но, малкумина знаат дека таа е вистински борец! Софија Кјапалоне од Конектикат, САД била родена со генетска ...

ГАЛЕРИЈА: Ова 5-годишно девојче се бори за живот, но посака да направи нешто неодоливо

Скопје24 - 13.11.2017

Софија од САД е родена со генетски дефект на срцето и не се очекуваше да живее повеќе од 2 години. Но, Софија се спротивстави на сите препреки. Откако била бебе, Софија била во и надвор од болницата.

Родители организираа слатка фотосесија за својата ќерка

Среќа.mk - 13.11.2017

На прв поглед, пет годишната Софија изгледа како секое нормално дете – симпатично девојче со широка насмевка на лицето. Но многу малку знаат дека Софија е голем борец. Таа е родена со генетски дефект на срцето.

Неодолива свадбена фотосесија: 5-годишно девојче со срцева мана посакало да се омажи со најдобриот пријател

Локално - 14.11.2017

На прв поглед, 5-годишната Софија изгледа исто како и секое друго дете. Таа е весело и зборлесто девојче со огромна насмевка на лицето. Но, малкумина знаат дека таа е вистински борец! Софија Кјапалоне од Конектикат, САД била родена со генетска ...

ГАЛЕРИЈА: Ова 5-годишно девојче се бори за живот, но посака да направи нешто неодоливо

Курир - 14.11.2017

Софија од САД е родена со генетски дефект на срцето и не се очекуваше да живее повеќе од 2 години. Но, Софија се спротивстави на сите препреки. Откако била бебе, Софија била во и надвор од болницата.