TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стојаноски: Прекуграничната соработка со Грција ќе донесе реални вработувања на младите од Охрид

ТВМ - 10.11.2017

Реални вработувања посебно за младите од Охрид, ќе биде бенефитот од реализација на проектот за основање на нови претпријатија и зајакнување на постоечките, истакна првиот човек на градот проф. Јован Стојаноски.

Охрид домаќин на конференција за размена на искуства и саем за вработување

OhridNews - 10.11.2017

Денес, во Охрид започна Конференцијата за размена на искуства и Саемот за вработување, собири кои се дел од проектот за прекугранично претприемнишво СЦБЕ/ТВЦ, финансирани од програмата на ИПА за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и ...

Конференција за размена на искуства и саем за вработување денес во Охрид

Спектра ТВ - 10.11.2017

Во рамките на проектот за прекугранично претприемништво, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Грција, Охрид денес е домаќин на Конференција за размена на искуства.

Во Охрид се одржа конференција за размена на искуства

Слободен Печат - 10.11.2017

Градоначалникот Јован Стојаноски ја отвори Конференцијата за размена на искуства и Саемот за вработување што денес се одржуваат во Охрид. Станува збор за собири кои што се дел од проектот за прекугранично претприемнишво СЦБЕ/ТВЦ, финансирани од ...

Одлична организација на конференцијата за размена на искуства и вработување

Спектра ТВ - 11.11.2017

Охрид беше одличен домаќин на беспрекорно организираната Конференцијата за размена на искуства и Саем за вработување. Градоначалникот, Јован Стојановски ја отвори Конференцијата за размена на искуства и Саемот за вработување.