TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владата склучувала договори за државна помош за коишто јавноста не знае

Призма - 06.10.2017

Владата склучила договори за државна помош во вкупна вредност од 47,5 милиони евра, покажуваат податоците до кои дојде БИРН. Овие 13 нови договори за државна помош што ги анализиравме, ги потпишувале повеќе владини претставници, меѓутоа најголем дел ...

Владата склучувала договори за државна помош за коишто јавноста не знае

Либертас - 06.10.2017

Владата склучила договори за државна помош во вкупна вредност од 47,5 милиони евра, покажуваат податоците до кои дојде БИРН . Овие 13 нови договори за државна помош што ги анализиравме, ги потпишувале повеќе владини претставници, меѓутоа најголем ...

Владата склучувала договори за државна помош за коишто јавноста не знае

Локално - 06.10.2017

Владата склучила договори за државна помош во вкупна вредност од 47,5 милиони евра, покажуваат податоците до кои дојде БИРН . Овие 13 нови договори за државна помош што ги анализиравме, ги потпишувале повеќе владини претставници, меѓутоа најголем ...