TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонски музичари оставија извонреден впечаток на „Охридско лето“

+инфо - 13.08.2017

Во „Света Софија“ каде имаше бројни странски посетители, младите музички надеж одржаа феноменален концерт со избрани дела од познати композитори. Македонски музички исполнители - виолинистите Костадин Богданоски и Климент Тодороски, придруживани од ...

Прекрасна програма и извонредни македонски уметници на „Охридско лето“

OhridNews - 13.08.2017

Феноменален концерт со избрани дела од познати композитори приредија на фестивалот „Охридско лето“ македонските виолинисти Костадин Богданоски и Климент Тодороски придруживани од пијанистите Марија Ѓоршевска и Дино Имери.