TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ердоган: Односите со Берлин ќе се подобрат по изборите во Германија

Алфа - 12.08.2017

Критиките од Европа се поврзани со нивната внатрешна политика, нагласи Ердоган. Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган изјави денеска дека тензиите со Европа се должат на внатрешните политики на земјите од континетот, истакнувајќи дека односите со ...

Ердоган: Односите со Берлин ќе се подобрат по изборите во Германија

Алсат-М - 12.08.2017

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган изјави денеска дека тензиите со Европа се должат на внатрешните политики на земјите од континетот, истакнувајќи дека односите со Берлин ќе се подобрат по парламентарните избори во Германија, што ќе се одржат ...

Ердоган: Односите со Берлин ќе се подобрат по изборите во Германија

Телевизија Нова - 12.08.2017

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган изјави денеска дека тензиите со Европа се должат на внатрешните политики на земјите од континентот, истакнувајќи дека односите со Берлин ќе се подобрат по парламентарните избори во Германија, што ќе се одржат ...

Ердоган: Односите со Берлин ќе се подобрат по изборите во Германија

А1 On - 12.08.2017

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган изјави денеска дека тензиите со Европа се должат на внатрешните политики на земјите од континетот, истакнувајќи дека односите со Берлин ќе се подобрат по парламентарните избори во Германија, што ќе се одржат ...

Ердоган: Односите со Берлин ќе се подобрат по изборите во Германија

+инфо - 12.08.2017

Односите меѓу Европа и Турција се затегнати поради репресиите кои следеа по минатогодишниот обид за државен удар. Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган изјави денеска дека тензиите со Европа се должат на внатрешните политики на земјите од ...

Ердоган: Односите со Берлин ќе се подобрат по изборите во Германија...

Н.Македонија - 12.08.2017

Ердоган: Односите со Берлин ќе се подобрат по изборите во Германија Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган вели дека тензиите со Европа се должат на внатрешните политики на земјите од континетот, истакнувајќи дека односите со Берлин ќе се подобрат ...

Односите со Берлин ќе се подобрат по изборите во Германија

Вечер - 13.08.2017

Односите меѓу Европа и Турција, што е членка на НАТО и кандидат за членство во Европската унија, се затегнати поради репресиите кои следеа по минатогодишниот обид за државен удар, за што некои европски земји изразија загриженост поради степенот на ...

Ердоган смета дека тензиите со Берлин ќе се подобрат по изборите во Германија

Република - 13.08.2017

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган изјави денеска дека тензиите со Европа се должат на внатрешните политики на земјите од континетот, истакнувајќи дека односите со Берлин ќе се подобрат по парламентарните избори во Германија, што ќе се одржат ...