TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Протекло вознемирувачко видео од насилство во соседството: Насилници тепаат девојче во училиште, а останатите се смеат

Точка - 09.11.2017

На социјалните мрежи и на ЈуТјуб се појавило вознемирувачко видео од насилство во едно училиште во српскиот град Аранџеловиќ. Kurir.rs пишува дека видеото настанало во техничкото училиште "Милета Николиќ".

Вознемирувачко видео: Насилници тепаат девојче во училиште, а останатите се смеат

МК News - 10.11.2017

На социјалните мрежи и на ЈуТјуб се појавило вознемирувачко видео од насилство во едно училиште во српскиот град Аранџеловац. Kurir.rs пишува дека видеото настанало во техничкото училиште “Милета Николиќ”.