TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фото: Жоже Мурињо е фудбалски цар, а неговата ќерка е вистинска убавица

Press24 - 10.11.2017

Сите љубители на фудбалот, но и оние кои не следат спорт, одлично го знаат името Жоже Мурињо, поради неговите истакнати тренерски успеси. Но, сѐ повеќе популарност стекнува и неговата наследчничка која како што минува времето, станува сѐ ...

Жозе Мурињо е фудбалски цар,а неговата ќерка е вистинска убавица

Сител - 10.11.2017

Сите љубители на фудблот добро го знаат името Жозе Мурињо, поради неговите истакнати тренерски успеси, а се забележителна станува и неговата наследничка Матилда, која како времето поминува, станува се поатрактивна и заносна.

ФOTO: Жозе Мурињо е фудбалски цар, а неговата ќерка е вистинска убавица

Курир - 10.11.2017

Но, сѐ повеќе популарност стекнува и неговата наследчничка која како што минува времето, станува сѐ поатркативна. Матилда Мурињо ја добил во бракот со сопругата која го има истото име како нејзината ...

Ќерката на Жозе Мурињо е вистинска убавица

Пулс24 - 10.11.2017

Сите љубители на фудбалот, но и оние кои не следат спорт, одлично го знаат името Жозе Мурињо, поради неговите истакнати тренерски успеси. Но, сѐ повеќе популарност стекнува и неговата наследчничка која како што минува времето, станува сѐ ...