TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Првите фотографии од новиот болид на „Вилијамс“

Алсат-М - 17.02.2017

Списанијата „Моторспорт“ и „Автоспорт“ успеаа да ги обезбедат првите фотографии од новиот болид на „Вилијамс“ и тоа на еден месец од почеток на новата сезона. Во објавените фотографии од овие списанија се забележуваат промените кои се направени во ...

Вилијамс први го покажаа болидот за 2017

SportMedia - 17.02.2017

Оваа година се одбележува 40-годишнината на славниот британски тим (и затоа болидот носи име ФВ40), и е прв болид направен со новите аеродинамички правила во спортот. Најавата за тоа што може да се очекува од правилата дојде на минатогодишното ...

Вилијамс го откри изгледот на новиот болид

СуперСпорт - 17.02.2017

Вилијамс на крајот на наредната недела ќе го претстави изгледот на новиот болид. Ф1 тимот го претстави својот модел во јавноста. Болидот на Вилијамс во новата сезона ќе го возат Маса и Строл.