TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ребалансот на буџетот чека потпис од Иванов, рокот истекува утре

+инфо - 12.08.2017

Ако Иванов го пропушти рокот, треба на писмено да го извести Собранието за причините зошто не ставил потпис на ребалансот. Изгласаниот ребаланс на буџетот шести ден ќека потпис од претседателот Ѓорге Иванов.

Иванов се уште не го потпишал ребалансот на буџетот

24 Вести - 12.08.2017

Ребалансот на буџетот шести ден стои во кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов непотпишан. Утре е крајниот рок до кога тој треба да го стави својот потпис, но најверојатно Иванов е на одмор надвор од државата.

Зошто Иванов не го потпишал ребалансот на буџетот?

Фактор - 12.08.2017

Ребалансот на буџетот шести ден стои во кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов непотпишан. Утре е крајниот рок до кога тој треба да го стави својот потпис, но најверојатно Иванов е на одмор надвор од државата, пренесува ТВ 24 .

Иванов не го потпишал ребалансот на буџетот, избегал на одмор на непозната локација

Сакам да кажам - 11.08.2017

Ребалансот на Буџетот за 2017 година петти ден стои во кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов непотпишан. Рокот за потпишување е седум дена, преостануваат уште два, а Иванов си заминал на одмор надвор од државата, дознава САКАМДАКАЖАМ.МК.

Иванов не го потпишал ребалансот на буџетот – избегал на одмор

Либертас - 11.08.2017

Ребалансот на Буџетот за 2017 година петти ден стои во кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов непотпишан. Рокот за потпишување е седум дена, преостануваат уште два, а Иванов си заминал на одмор надвор од државата, пренесува СДК.

Иванов заминал на одмор без да го потпише Ребалансот на Буџетот

Фокус - 11.08.2017

Ребалансот на Буџетот за 2017 година петти ден стои во кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов непотпишан. Рокот за потпишување е седум дена, преостануваат уште два, а Иванов си заминал на одмор надвор од државата, дознава САКАМДАКАЖАМ.МК .