TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сè повеќе албански државјани патуваат во Европа преку македонските аеродроми

Макфакс - 13.08.2017

Сè повеќе албански државјани ги користат македонските аеродроми за да стигнат до земјите на ЕУ, каде што потоа бараат азил. Ова го изјави директорот на албанската полиција, Хаки Чако, давајќи објаснувања за албанските медиуми околу состојбата со ...

Чако: Соработката со македонската полиција пример за другите полиции

Локално - 13.08.2017

Директорот на албанската полиција Хаки Чако изјави дека соработката меѓу полициите на Албанија и на Македонија, вклучувајќи ги тука и граничните полиции, е одлична и оти таа може да биде пример за сите други полиции.

Скопје - порта кон светот: Сè повеќе албански државјани патуваат преку македонските аеродроми

Скопје инфо - 13.08.2017

Сè повеќе албански државјани ги користат македонските аеродроми за да стигнат до земјите на ЕУ, каде што потоа бараат азил. Ова го изјави директорот на албанската полиција, Хаки Чако, давајќи објаснувања за албанските медиуми околу состојбата со ...

Чако: Соработката со македонската полиција пример за другите полиции

ТВ21 - 13.08.2017

Директорот на албанската полиција Хаки Чако изјави дека соработката меѓу полициите на Албанија и на Македонија, вклучувајќи ги тука и граничните полиции, е одлична и оти таа може да биде пример за сите други полиции.

Албанските државјани во Европа преку македонските аеродроми

Вечер - 13.08.2017

Се повеќе албански државјани ги користат македонските аеродроми за да стигнат до земјите на ЕУ, каде што потоа бараат азил, изјави вчера директорот на албанската полиција, Хаки Чако, во одговор за албанските медиуми околу ситуацијата со албанските ...

Преку македонските аеродроми сè повеќе албански државјани патуваат во Европа

Денар - 14.08.2017

Сè повеќе албански државјани ги користат македонските аеродроми за да стигнат до земјите на ЕУ, каде што потоа бараат азил. Ова го изјави директорот на албанската полиција, Хаки Чако, давајќи објаснувања за албанските медиуми околу состојбата со ...

Сè повеќе албански државјани патуваат во Европа преку македонските аеродроми

Точка - 14.08.2017

Сè повеќе албански државјани ги користат македонските аеродроми за да стигнат до земјите на ЕУ, каде што потоа бараат азил. Ова го изјави директорот на албанската полиција, Хаки Чако, давајќи објаснувања за албанските медиуми околу состојбата со ...