TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Формирана работна група за Националната стратегија за соработка со дијаспората

Макфакс - 10.11.2017

Министерот задолжен за дијаспората, Едмонд Адем, после едномесечните консулатации, денес ја потпиша одлуката за формирање на работна група за Националната стратегија за соработка со дијаспората која ја сочинуваат претставници на министерствата кои ...

Формирана работна група за изработка Стратегија за соработка со дијаспората

Сител - 10.11.2017

Министерот без ресор во Владата на Република Македонија задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, донесе решение за формирање работна група за изготвување на Национална стратегија за соработка со дијаспората во периодот 2018-2023 година.

Формирана работна група за Националната стратегија за соработка со дијаспората

А1 On - 10.11.2017

Министерот задолжен за дијаспората, Едмонд Адем, после едномесечните консулатации, денес ја потпиша одлуката за формирање на работна група за Националната стратегија за соработка со дијаспората која ја сочинуваат претставници на министерствата кои ...

Како ќе реагираат иселениците: Формирана група за изработка Стратегија за соработка со дијаспората

Телевизија Нова - 10.11.2017

Министерот без ресор во Владата на Република Македонија задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, донесе решение за формирање работна група за изготвување на Национална стратегија за соработка со дијаспората во периодот 2018-2023 година.

Формирана работна група за Националната стратегија за соработка со дијаспората

Орбис - 10.11.2017

Министерот задолжен за дијаспората, Едмонд Адем, после едномесечните консулатации, денес ја потпиша одлуката за формирање на работна група за Националната стратегија за соработка со дијаспората која ја сочинуваат претставници на министерствата кои ...

Формирана работна група за Националната стратегија за соработка со дијаспората

Точка - 10.11.2017

Министерот задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми, после едномесечните консулатации, денес ја потпиша одлуката за формирање на работна група за Националната стратегија за соработка со дијаспората која ја сочинуваат претставници на министерствата кои ...

Формирана работна група за Националната стратегија за соработка со дијаспората

Вечер - 10.11.2017

Министерот задолжен за дијаспората, Едмонд Адем, после едномесечните консулатации, денес ја потпиша одлуката за формирање на работна група за Националната стратегија за соработка со дијаспората која ја сочинуваат претставници на министерствата кои ...