TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Светскиот готвачки крем доаѓа во Македонија

Бизнис Вести - 13.10.2017

“ Ја имаме честа како почесни гости и стручно жири, да дојдат повеќе великани во светската гастрономија, вистински гастрономски гуруа, од сите страни на земјината топка, од Канада до Русија, од Исланд до Кипар.

Светскиот готвачки крем доаѓа во Македонија

Република - 13.10.2017

Шеесетина врвни Master Chef судии и околу тристотина натпреварувачи и гости од цел свет го потврдија учеството на најголемиот кога било одржан кулинарски настан во поширокиот регион, не само во нашата земја.

Најдобрите светски гастрономски гуруа доаѓаат во Македонија

еМагазин - 13.10.2017

Шеесетина врвни Master Chef судии и околу тристотина натпреварувачи и гости од цел свет го потврдија учеството на најголемиот кога било одржан кулинарски настан во поширокиот регион, не само во нашата земја.

Светскиот готвачки крем доаѓа во Македонија

Скопје инфо - 13.10.2017

Шеесетина врвни Master Chef судии и околу тристотина натпреварувачи и гости од цел свет го потврдија учеството на најголемиот кога било одржан кулинарски настан во поширокиот регион, не само во нашата земја.

Светскиот готвачки крем доаѓа во Македонија

Скопје24 - 13.10.2017

Шеесетина врвни Master Chef судии и околу тристотина натпреварувачи и гости од цел свет го потврдија учеството на најголемиот кога било одржан кулинарски настан во поширокиот регион, не само во нашата земја.

На голем интернационален кулинарски настан, во Македонија доаѓаат познати шефови

Иновативност - 14.10.2017

“ Ја имаме честа како почесни гости и стручно жири, да дојдат повеќе великани во светската гастрономија, вистински гастрономски гуруа, од сите страни на земјината топка, од Канада до Русија, од Исланд до Кипар.