TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новиот Android ќе се вика Oreo?

Кајгана - 20.03.2017

Кон крајот на годинава ќе се појави новиот оперативен систем на Google, Android 8.0 O. Во моментов додека Android 7 Nougat уште нема стигнато на многу Android модели, Google веќе ја подготвува наредната верзија на оперативниот систем кој според ...

Објавени неофицијални информации за новиот Android O

Smartportal - 20.03.2017

Информации велат дека Google наскоро ќе ги презентира деталите поврзани со новото надоградување на популарниот Android оперативен систем, Android O. Според информациите, се работи за голем исчекор во насока на подобрување на оперативниот систем кој ...