TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лажниот цар Никола Мали

Призма - 19.06.2017

Има нешто симболично во периодот на апсењето на извесниот Стефан Чернетиќ, кој покрај безбројните светски титули, одбра да се претставува како принц на – Црна Гора и Македонија! Добро, тоа му е наследна титула, а во суштина, судејќи според неговата ...

КАКО ПАДНА ЛАЖНИОТ ПРИНЦ: Хотелската сметка била пратена во амбасадата на Македонија, оттаму одговориле дека немаме ...

Телеграф - 19.06.2017

При неговото апсење пронајдени се дипломатски пасоши, налепници од дипломатски кор, како и потврда за кралски куќи во Црна Гора. Се појавуваат нови детали од Стефан Чернетиќ, лажниот принц од Црна Гора и Македонија .Српскиот весник „Курир“ обајви ...

Лажниот принц на Црна Гора и Македонија бил наместен од меѓународни шпиони?!

+инфо - 18.06.2017

Стефан Чернетиќ, кој цели шест години успешно лажел дека е принц на Црна Гора и Македонија, всушност е новинар и гастрономски критичар. Стефан Чернетиќ, кој цели шест години успешно лажел дека е принц на Црна Гора и Македонија, всушност е новинар и ...

“Принцот на Црна Гора и Македонија”: Ме бркаат меѓународни шпиони!

Локално - 18.06.2017

Стефан Чернетиќ кој со години се претставувал како “Принцот на Црна Гора и Македонија” и за кого италијанската полиција издаде наредба за следење, се откажа од историјата на потеклото во разговор за српски “Блиц”.

Хотелската сметка била пратена во амбасадата на Македонија, оттаму одговориле дека немаме принц

Вечер - 19.06.2017

При неговото апсење пронајдени се дипломатски пасоши, налепници од дипломатски кор, како и потврда за кралски куќи во Црна Гора. Се појавуваат нови детали од Стефан Чернетиќ, лажниот принц од Црна Гора и Македонија.Српскиот весник „Курир" обајви ...