TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Конкурс за зелени бизнис идеи

+инфо - 19.05.2017

„Филантропија преку зелени идеи“ е годишен конкурс кој поддржува развој на мали, локални и зелени, пдржливи бизнис идеи. Здружението за специјални иновации „АРНО“ објави кпнкурс за идеи/прпекти за реализација на зелени бизнис идеи кои промовираат ...

Отворен конкурс за зелени бизнис идеи

Press24 - 19.05.2017

Здружението за социјални иновации „АРНО“ распишува конкурс за зелени бизнис идеи кои промовираат традиционална изработка на производи кои користат ресурси од локалната заедница и кои потикнуваат иновативни идеи за развој на животната средина.

Конкурс за зелени бизнис идеи

Макфакс - 19.05.2017

Здружението за социјални иновации „АРНО“ објавува конкурс за зелени бизнис идеи кои промовираат традиционална изработка на производи кои користат ресурси од локалната заедница и поттикнуваат иновативни идеи за развој на животната средина.

Отворен конкурс за зелени бизнис идеи

А1 On - 19.05.2017

Здружението за социјални иновации „АРНО“ распишува конкурс за зелени бизнис идеи кои промовираат традиционална изработка на производи кои користат ресурси од локалната заедница и кои потикнуваат иновативни идеи за развој на животната средина.

„Филантропија преку зелени идеи“ – Конкурс за зелени бизнис идеи

Денар - 20.05.2017

Здружението за социјални иновации „АРНО“ објавува конкурс за зелени бизнис идеи кои промовираат традиционална изработка на производи кои користат ресурси од локалната заедница и поттикнуваат иновативни идеи за развој на животната средина.