TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Божиќен концерт на Хрватскиот културен центар во Битола

Тера - 07.12.2017

Македонско-хрватското друштво и хрватскиот културен центар „Марко Марулиќ” во соработка со Центарот за култура во Битола, организираат Божиќен и новогодишен концерт, со настап на вокалната група и тамбурашкиот оркестар на Хрватската читална ...

Божиќен и новогодишен концерт во Битола на Македонско-хрватското друштво и хрватскиот културен центар „Марко Марулиќ”

Шеталиште - 07.12.2017

Македонско-хрватското друштво и хрватскиот културен центар „Марко Марулиќ” во соработка со Центарот за култура во Битола, организираат Божиќен и новогодишен концерт, со настап на вокалната група и тамбурашкиот оркестар на Хрватската читална ...