TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Врховниот суд не одлучи дали биле законити притворите за Талески и Темелко во случаите на СЈО

Сакам да кажам - 19.06.2017

Врховниот суд зад затворени врати денеска одлучуваше дали се законити одлуките на Основниот суд Скопје 1, а потоа и на Апелациониот суд Скопје, обвинетиот градоначалник на Битола Владимир Талески да добие само куќен притвор за случајот „Транспотер“ ...

Врховен суд ги разгледа БЗЗ за притворите на Темелко и Талески

ТВ21 - 19.06.2017

Врховниот суд на затворена седница ги разгледуваше барањата за заштита на законитоста поднесени од Специјалното јавно обвинителство за притворите на градоначалниците на општина Пустец, Едмонд Темелко и Битола, Владимир Талески.

Врховен ќе одлучува за притворите на Едмонд Темелко и Владимир Талески

24 Вести - 19.06.2017

Кривичниот совет на Врховниот суд на седница која ќе биде затворена за јавноста, ќе расправа по барањето на специјалното јавно обвинителство за законитоста при одлучување за притвор за градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко и за одлуката ...

Обвинителите на СЈО во Врховен: Се разгледуваа случаите на Темелко и Талевски

Макфакс - 19.06.2017

Претседателот на Врховниот суд, Јово Вангеловски, за Макфакс изјави дека предметите биле разгледувани и дека по донесувањето на одлуката, јавноста ќе биде информирана. Врховниот суд ги одржа седниците на кои се разгледуваа барањата за заштита на ...

(Обновено) Врховниот суд ги разгледа барањата за Темелко и Талески...

Н.Македонија - 19.06.2017

(Обновено) Врховниот суд ги разгледа барањата за Темелко и Талески Кривичниот совет на Врховниот суд денеска на седница која беше затворена за јавноста, расправаше и ги разгледа барањата на Специјалното јавно обвинителство за законитоста при ...

Врховен суд денеска ќе одлучува за притворите на Талески и Темелко

Шеталиште - 19.06.2017

Врховниот суд денеска на седница ќе расправа за законитоста при определувањето притвор за градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко и за одлуката за притвор на градоначалникот на општина Битола, Владимир Талески, и двајцата осомничени од СЈО.

Врховен по вторпат ќе се произнесе околу одлуките за притворот за Темелко и Талески

Алсат-М - 18.06.2017

Брховниот суд, утре зад затворен врати, ќе решава дали судските одлуки Едмонд Темелко да не оди во притвор и Владимир Талески да добие само куќен биле законити. Барањата за заштита на законитоста ги поднесе СЈО.

Врховен ќе одлучува за притворите на Едмонд Темелко и Владимир Талески

Нетпрес - 19.06.2017

Темелко е осомничен во случајот „Титаник“ кој се однесува на сомневања за изборни нерегуларности извршени во 2013 година, а Талески е првоосомничен во случајот „Транспортер“ за малверзации со превозот на ученици во Битола.

Обвинителите на СЈО во Врховен: Се разгледуваа случаите на Темелко и Талевски

Канал 77 - 19.06.2017

Претседателот на Врховниот суд, Јово Вангеловски, за Макфакс изјави дека предметите биле разгледувани и дека по донесувањето на одлуката, јавноста ќе биде информирана. Врховниот суд ги одржа седниците на кои се разгледуваа барањата за заштита на ...

Врховен суд денеска ќе одлучува за притворите на Талески и Темелко

МКД - 19.06.2017

Врховниот суд денеска на седница ќе расправа за законитоста при определувањето притвор за градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко и за одлуката за притвор на градоначалникот на општина Битола, Владимир Талески, и двајцата осомничени од СЈО.

Врховен утре ќе одлучува за притворите на Едмонд Темелко и Владимир Талески

Макфакс - 18.06.2017

Кривичниот совет на Врховниот суд утре на седница која ќе биде затворена за јавноста, ќе расправа по барањето на Специјалното јавно обвинителство за законитоста при одлучување за притвор за градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко и за ...

Утре Врховен по вторпат ќе се произнесе околу одлуките за притворот за Темелко и Талески

Локално - 18.06.2017

Врховниот суд, утре зад затворен врати, ќе решава дали судските одлуки Едмонд Темелко да не оди во притвор и Владимир Талески да добие само куќен биле законити. Барањата за заштита на законитоста ги поднесе СЈО.

Врховен ќе одлучува за притворите на Едмонд Темелко и Владимир Талески

Тера - 19.06.2017

Кривичниот совет на Врховниот суд на седница која ќе биде затворена за јавноста, ќе расправа по барањето на специјалното јавно обвинителство за законитоста при одлучување за притвор за градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко и за одлуката ...

Обвинителите на СЈО во Врховен: Се разгледуваа случаите на Темелко и Талевски

Точка - 19.06.2017

Претседателот на Врховниот суд, Јово Вангеловски, за Макфакс изјави дека предметите биле разгледувани и дека по донесувањето на одлуката, јавноста ќе биде информирана. Врховниот суд ги одржа седниците на кои се разгледуваа барањата за заштита на ...

Врховен утре ќе одлучува за притворите на Едмонд Темелко и Владимир Талески

Кајгана - 18.06.2017

Кривичниот совет на Врховниот суд утре на седница која ќе биде затворена за јавноста, ќе расправа по барањето на Специјалното јавно обвинителство за законитоста при одлучување за притвор за градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко и за ...

Врховниот суд денеска ќе одлучува за Талески и Темелко

Нова ТВ - 19.06.2017

Врховниот суд, денеска зад затворен врати, ќе решава дали судските одлуки Едмонд Темелко да не оди во притвор и Владимир Талески да добие само куќен биле законити. Барањата за заштита на законитоста ги поднесе СЈО, објави „Алсат“.

Врховен ќе се произнесе за одлуките за притворот на Темелко и Талевски

Канал5 - 19.06.2017

Кривичниот совет на Врховниот суд на седница која ќе биде затворена за јавноста, денеска ќе расправа по барањето на Специјалното јавно обвинителство за законитоста при одлучување за притвор за градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко и за ...

Врховниот суд дополнително ќе ја соопшти одлуката за притворот на Темелко и Талевски

24 Вести - 19.06.2017

Кривичниот совет на Врховниот суд на денешната седница која беше затворена за јавноста ги разгледуваше барањата за заштита на законитоста за притворите на градоначалниците на општина Пустец, Едмонд Темелко, и на општина Битола, Владимир Талевски.

Врховен суд денеска одлучува за притворите на Темелко и Талески

Фокус - 18.06.2017

Кривичниот совет на Врховниот суд денеска на седница затворена за јавноста ќе расправа во однос на барањето на Специјалното јавно обвинителство за законитоста при одлучување за притвор за градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко , и на ...

Врховен расправа за притворите на Темелко и Талески

Макфакс - 19.06.2017

Врховниот суд, зад затворен врати, решава дали одлуките на пониските судови, градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко да не оди во притвор и на градоначалникот на Битола, Владимир Талески, да добие само куќен биле законити.

Врховен ќе одлучува за притворите на Едмонд Темелко и Владимир Талески

Правдико - 19.06.2017

Кривичниот совет на Врховниот суд на седница која ќе биде затворена за јавноста, ќе расправа по барањето на специјалното јавно обвинителство за законитоста при одлучување за притвор за градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко и за одлуката ...

Врховен утре ќе одлучува за притворите на Едмонд Темелко и Владимир Талески

Таратур - 18.06.2017

Кривичниот совет на Врховниот суд утре на седница која ќе биде затворена за јавноста, ќе расправа по барањето на Специјалното јавно обвинителство за законитоста при одлучување за притвор за градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко и за ...

Врховен расправа за притворите на Темелко и Талески

Кајгана - 19.06.2017

Врховниот суд, зад затворен врати, решава дали одлуките на пониските судови, градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко, да не оди во притвор и на градоначалникот на Битола, Владимир Талески, да добие само куќен притвор биле законити.

Врховен денеска ќе одлучува за притворите на Едмонд Темелко и Владимир Талески

Локално - 19.06.2017

Кривичниот совет на Врховниот суд денеска на затворена седница за јавноста, ќе расправа по барањето на СЈО за законитоста при одлучување за притвор за градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко и за одлуката за притвор на градоначалникот на ...

Врховен расправа за притворите на Темелко и Талески

Точка - 19.06.2017

Врховниот суд, зад затворен врати, решава дали одлуките на пониските судови, градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко, да не оди во притвор и на градоначалникот на Битола, Владимир Талески, да добие само куќен притвор биле законити.

Врховен расправа за притворите на Темелко и Талески

Репортер - 19.06.2017

Врховниот суд, зад затворен врати, решава дали одлуките на пониските судови, градоначалникот на општина Пустец, Едмонд Темелко, да не оди во притвор и на градоначалникот на Битола, Владимир Талески, да добие само куќен притвор биле законити.