TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Начини на кои самите ги забавуваме своите компјутери

Радио МОФ - 09.11.2017

Проблемот поради кој имаме бавен компјутер најчесто се сопствените лоши навики, од кои дел ќе ги наведеме во продолжение: Не користете или не сте го ажурирале вашиот антивирус Ако користите Windows 10 и немате инсталирано антивирус, не грижете се.

Што правите за да ви биде компјутерот побавен?

Кајгана - 09.11.2017

Проблемот со бавното работење на компјутерот и честите проблеми со „закочување“ можеби лежат во вашите лоши навики на користење. Не користите ажуриран антивирус Ако посетувате ризични веб-страници и немате инсталирано антивирус, време е да го ...

Еве на кои начини сами ja забавуваме работата на компјутерот

Факултети - 09.11.2017

( Фото: Profimedia ) 1. Не користите или не сте го ажурирале антивирусот Ако користите „Виндоус 10“, а не сте инсталирале антивирус, не грижете се. Оперативниот систем е опремен со релативно квалитетен безбедносен пакет кој ќе ве заштити од ...