TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Утре без струја корисници од Карпош, во понеделник во повеќе скопски општини

Точка - 06.10.2017

Од ЕВН Македонија АД известја дека граѓаните дека поради технички зафати во електро-мрежата во текот на утрешниот ден сабота, 7-ми октомври, како и во понеделник, 9-ти октомври, без електрична енергија ќе останат.

Утре без струја дел од Карпош

Курир - 06.10.2017

Без електрична енергија од 09:00 до 15:00 часот, ќе останат корисниците од ул. Козле, подулици 1, 3 и 5, како и патот за Св. ...

Делови од Карпош без струја

Newsroom - 07.10.2017

Поради технички зафати во електро-мрежата корисниците од ул. Козле, подулици 1, 3 и 5 како и патот за Св. Пантелејмон во општината Карпош, денеска ќе останат без струја од 9 до 15 часот, велат од ЕВН Македонија.

Утре без струја дел од Карпош

А1 On - 06.10.2017

Поради изведување технички зафати утре без електрична енергија ќе останат дел од потрошувачите во општина Карпош. Без електрична енергија од 09:00 до 15:00 часот, ќе останат корисниците од ул. Козле, подулици 1, 3 и 5, како и патот за Св.

Утре без струја дел од Карпош

Телевизија Нова - 06.10.2017

Поради изведување технички зафати утре без електрична енергија ќе останат дел од потрошувачите во општина Карпош. Без електрична енергија од 09:00 до 15:00 часот, ќе останат корисниците од ул. Козле, подулици 1, 3 и 5, како и патот за Св.

Утре без струја дел од Карпош

Вечер - 06.10.2017

Поради изведување технички зафати утре без електрична енергија ќе останат дел од потрошувачите во општина Карпош Без електрична енергија од 09:00 до 15:00 часот, ќе останат корисниците од ул. Козле, подулици 1, 3 и 5, како и патот за Св.

Утре без струја дел од Карпош

Скопје24 - 06.10.2017

Поради изведување технички зафати утре без електрична енергија ќе останат дел од потрошувачите во општина Карпош. Без електрична енергија од 09:00 до 15:00 часот, ќе останат корисниците од ул. Козле, подулици 1, 3 и 5, како и патот за Св.

Утре без струја дел од Карпош

Локално - 06.10.2017

Поради изведување технички зафати утре без електрична енергија ќе останат дел од потрошувачите во општина Карпош. Без електрична енергија од 09:00 до 15:00 часот, ќе останат корисниците од ул. Козле, подулици 1, 3 и 5, како и патот за Св.

Утре без струја дел од Карпош...

Н.Македонија - 06.10.2017

Утре без струја дел од Карпош Поради изведување технички зафати утре без електрична енергија ќе останат дел од потрошувачите во општина Карпош. Без електрична енергија од 09:00 до 15:00 часот, ќе останат корисниците од ул.