TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Марк Цукерберг: Видео од моментот кога бил примен на Харвард

Телефони.мк - 19.05.2017

Марк Цукерберг објави видео на својот Facebook профил од моментот кога го снимале додека отварал на компјутерот да го прочита соопштението дали е примен на Харвард. Facebook е главната и единствена причина зошто Марк Цукерберг го напуштил ...

Ова е моментот кога Марк Закерберг го примија на Харвард

IT.mk - 19.05.2017

Марк Закерберг на својот Facebook профил објави видео од моментот кога дознал дека е примен на Харвард. Причина за ова е почесната диплома од Харвард која ќе ја добие следната недела. Г. Закерберг се запиша на Харвард, но го напушти за да има повеќе ...

Видео од моментот кога Марк Закерберг дознава дека е примен на Харвард

365 - 19.05.2017

Следната недела Марк Закерберг ќе одржи говор пред дипломците на универзитетот Харвард. Во очи на говорот, основачот и извршниот директор на Facebook објави многу соодветно видео, на кое е фатен моментот кога Закерберг го отвара мејлот во кој е ...