TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пренасочен сообраќајот кај Петровец поради сообраќајка

А1 On - 06.10.2017

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека ...

Поради сообраќајка пренасочен сообраќајот кај Петровец

Sky - 06.10.2017

Заради обезбедување на местото на настанот за случена сообраќајна незгода во населба Дрма, пред с.Петровец, сообраќајот е пренасочен и тоа:- возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во с.Петровец се пренасочуваат по автопат, ...

Пренасочен сообраќајот кај Петровец поради сообраќајка

Слободен Печат - 06.10.2017

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека ...

Пренасочен сообраќајот кај Петровец поради сообраќајка

+инфо - 06.10.2017

Сообраќајната незгода се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ.

Пренасочен сообраќајот кај Петровец поради сообраќајка...

Н.Македонија - 06.10.2017

Пренасочен сообраќајот кај Петровец поради сообраќајка Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот ...

Сообраќајка кај Петровец, сообраќајот пренасочен

Курир - 06.10.2017

Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека возилата што се движат од Скопје кон Петровец се пренасочуваат кај „Пилко“, исто така кон ...

Сообраќајка во Скопје - сообраќајот целосно пренасочен

Press24 - 06.10.2017

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека ...

Сообраќајка кај Петровец, сообраќајот пренасочен

Телевизија Нова - 06.10.2017

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека ...

Сообраќајна несреќа кај Петровец – пренасочен сообраќајот

Канал5 - 06.10.2017

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека ...

Сообраќајка кај Петровец вечерва, сообраќајот пренасочен

Либертас - 06.10.2017

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека ...

Целосно пренасочен сообраќајот кај Петровец поради сообраќајка

Вечер - 06.10.2017

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека ...

Пренасочен сообраќајот кај Петровец поради сообраќајка

Сител - 06.10.2017

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека ...

Пренасочен сообраќајот кај Петровец поради сообраќајка

Република - 06.10.2017

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека ...

Вечерва сообраќајка кај Петровец, сообраќајот пренасочен

Скопје24 - 06.10.2017

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека ...

Пренасочен сообраќајот кај Петровец поради сообраќајка

Локално - 06.10.2017

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека ...

Пренасочен сообраќајот кај Петровец поради сообраќајка

24 Вести - 06.10.2017

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, Скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека ...

Сообраќајка кај Петровец вечерва, сообраќајот пренасочен

Скопје инфо - 07.10.2017

Целосно пренасочен е сообраќајот кај Петровец, скопско, поради сообраќајна незгода што се случила во населбата Дрма, соопшти АМСМ. Возилата што се движат од Катланово кон Скопје по локалниот пат, во село Петровец се пренасочуваат по автопат, додека ...