TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со интерактивната телевизија, никогаш нема да пропуштите ниту момент од вашата омилена серија или филм!

Фактор - 10.11.2017

Колку пати до сега ви се случило да ја пропуштите омилената серија или омилениот филм? Или пак сте гледале на телевизија нешто важно кое што сакате повторно да го погледнете, но не сте имале опција да го снимите? Сега повеќе не треба да се грижите.

Со Vip Комбо нема да пропуштите ниту момент од вашата омилена серија или филм

Телефони.мк - 10.11.2017

Колку пати до сега ви се случило да ја пропуштите омилената серија или омилениот филм? Или пак сте гледале на телевизија нешто важно кое што сакате повторно да го погледнете, но не сте имале опција да го снимите? Сега повеќе не треба да се грижите.