TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски: СДСМ наследува огромни средства во буџетот

ТВ21 - 19.05.2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски попладнево изјави дека му оставаат на СДСМ, како што вели, огромни средства во буџетот. Тој вели дека во 2006 година кога тие дошле на власт, состојбата била сосема поинаква.

Груевски: Оставаме огромни средства во Буџетот

Press24 - 19.05.2017

Во Буџетот на Република Македонија оставаме огромни средства на новото парламентарно мнозинство за разлика од 2006 година кога имаше само три милиони евра кога влеговме во Владата, но и десетици подготвени извршувања на добиени тужби од компании кои ...

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати ...

Курир - 19.05.2017

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На почетокот од оваа недела како што слушнавме и во јавноста во буџетот имаше средства во износ од 180 милиони евра и ова е сумата ...

Груевски: Оставаме огромни средства во Буџетот

Алфа - 19.05.2017

- На почетокот од неделава во Буџетот на Република Македонија имаше на располагање 180 милиони евра, а откако Уставниот суд донесе одлука за исплаќање на субвенциите за земјоделците околу 50 милиони евра ќе одат за исплата на земјоделски субвенции, ...

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати ...

Пулс24 - 19.05.2017

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На почетокот од оваа недела како што слушнавме и во јавноста во буџетот имаше средства во износ од 180 милиони евра и ова е сумата ...

Груевски: Оставаме огромни средства во Буџетот...

Н.Македонија - 19.05.2017

Груевски: Оставаме огромни средства во Буџетот Во Буџетот на Република Македонија оставаме огромни средства на новото парламентарно мнозинство за разлика од 2006 година кога имаше само три милиони евра кога влеговме во Владата, но и десетици ...

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 млн евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати ...

Нетпрес - 19.05.2017

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен Буџет, имено вистината е сосема различна од тоа, на почетокот од оваа седмица како што слушнавме и во јавноста во буџетот имаше средства во износ од 180 милиони евра и ова е ...

Груевски- оставаме огромни средства во Буџетот

Р.С.Европа - 19.05.2017

Во Буџетот на Република Македонија оставаме огромни средства на новото парламентарно мнозинство за разлика од 2006 година кога имаше само три милиони евра кога влеговме во Владата, но и десетици подготвени извршувања на добиени тужби од компании кои ...

Груевски: Во 2006-та од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра, Владата веднаш беше блокирана поради заостанати ...

Точка - 19.05.2017

Обвинувањата од страна на СДСМ дека наводно ќе сме им оставеле празен Буџет, имено вистината е сосема различна од тоа, на почетокот од оваа седмица како што слушнавме и во јавноста во буџетот имаше средства во износ од 180 милиони евра и ова е ...

ГРУЕВСКИ: Оставаме огромни средства во буџетот за разлика од 2006 година

Телеграф - 19.05.2017

На почетокот од неделава во Буџетот на Република Македонија имаше на располагање 180 милиони евра, а откако Уставниот суд донесе одлука за исплаќање на субвенциите за земјоделците околу 50 милиони евра ќе одат за исплата на земјоделски субвенции, ...

Груевски: Во 2006 од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра

Макфакс - 19.05.2017

СДСМ обвини дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На почетокот од оваа недела како што слушнавме и во јавноста во буџетот имаше средства во износ од 180 милиони евра и ова е сумата којашто ја има на ...

Груевски: Оставаме огромни средства во Буџетот

Сител - 19.05.2017

Во Буџетот на Република Македонија оставаме огромни средства на новото парламентарно мнозинство за разлика од 2006 година кога имаше само три милиони евра кога влеговме во Владата, но и десетици подготвени извршувања на добиени тужби од компании кои ...

Груевски: Во 2006 од СДСМ наследивме буџет од само 3 милиони евра

Репортер - 19.05.2017

СДСМ обвини дека наводно ќе сме им оставеле празен буџет, имено вистината е сосема различна од тоа. На почетокот од оваа недела како што слушнавме и во јавноста во буџетот имаше средства во износ од 180 милиони евра и ова е сумата којашто ја има на ...