TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како да видите кој ве избришал од социјалните мрежи?

Exclusive.mk - 10.11.2017

Ако сте вистински љубител на социјалните мрежи, време е да се запознаете со две нови и корисни апликации. Who Deleted Me е апликација што се користи за откривање на лицата кои ве тргнале од списокот на пријатели на „Фејсбук“ или, пак, во меѓувреме ...

Еве како да дознаете КОЈ ВЕ ИЗБРИШАЛ од Фејсбук

Sky - 09.11.2017

Фејсбук во последниве неколку години престана да биде само социјална мрежа, веќе е составен дел од животите на многу луѓе низ светот. Поради тоа, многумина ќе се изнервираат кога некој од нивните Фејсбук пријатели ќе ги отстрани од листата ...

Еве како да дознаете кој ве избришал од Фејсбук

Exclusive.mk - 10.11.2017

Фејсбук во последниве неколку години престана да биде само социјална мрежа, веќе е составен дел од животите на многу луѓе низ светот. Поради тоа, многумина ќе се изнервираат кога некој од нивните Фејсбук пријатели ќе ги отстрани од листата ...

Како да дознаете кој ве избришал од Facebook?

Скопје24 - 11.11.2017

Facebook во последниве неколку години престана да биде само социјална мрежа, веќе е составен дел од животите на многу луѓе низ светот. Поради тоа, многумина ќе се изнервираат кога некој од нивните Фејсбук пријатели ќе ги отстрани од листата ...