TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бакрачески, од кардиолог, прераспределен на ниво на медицинска сестра

Макфакс - 14.11.2017

Ексградоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески, по завршувањето на својот мандат, се врати во Кардиолошкиот завод „Св. Стефан“, но на негово изненадување актуелната директорка Горадана Донеска го прераспределила од салата за интервнции на срце во ...

Политички реваншизам: Бакрачески од кардиолог, прераспределен на ниво на медицинска сестра

Курир - 14.11.2017

Екс-градоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески, по завршувањето на својот мандат, се врати во Кардиолошкиот завод „Св. Стефан“, но на негово изненадување актуелната директорка Горадана Донеска го прераспределила од салата за интервнции на срце во ...

Героски: Новото раководство го натерало врвниот кардиолог Бакрачески да мести холтери, како медицинска сестра

Либертас - 14.11.2017

Ви пренесуваме дел од колумната на Бранко Героски за Слободен печат: Во околности кои мене ми се познати (случајно, но од прва рака), Бакрачески одлучи да не се кандидира за уште еден мандат. Победи кандидатот на СДСМ. Победи „нашиот“.

Чуму овој реваншизам против Бакрачески, другари?

Слободен Печат - 14.11.2017

Солидниот кардиолог, поранешен градоначалник на Охрид, добил работна задача да реди холтери. Како медицинска сестра! Ново во низата понижувања кон него, од реваншистички побуди. Вака ли животот ќе ни стане подобар? Бранко Героски Уште одамна, кога ...

Бакрачески, од кардиолог, прераспределен на ниво на медицинска сестра

Вечер - 14.11.2017

Ексградоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески, по завршувањето на својот мандат, се врати во Кардиолошкиот завод „Св. Стефан“, но на негово изненадување актуелната директорка Горадана Донеска го прераспределила од салата за интервнции на срце во ...

Македонска работа: Од врвен кардиолог Бакрачевски распореден на ниво на медицинска сестра

Press24 - 14.11.2017

Ексградоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески, по завршувањето на својот мандат, се врати во Кардиолошкиот завод „Св. Стефан“, но на негово изненадување актуелната директорка Горадана Донеска го прераспределила од салата за интервнции на срце во ...

Бакрачески, од кардиолог, прераспределен на ниво на медицинска сестра

Sky - 14.11.2017

Ексградоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески, по завршувањето на својот мандат, се врати во Кардиолошкиот завод „Св. Стефан“, но на негово изненадување актуелната директорка Горадана Донеска го прераспределила од салата за интервнции на срце во ...

Политички реваншизам: Бакрачески, од кардиолог, прераспределен на ниво на медицинска сестра

Алфа - 14.11.2017

Позицијата што ја добил Бакрачески е на ниво на медицинска сестра. „Макфакс“ дознава дека директорката на Кардиолошкиот завод не се сретнала со Бакрачески за лично да му го врачи решението за негова прераспределба во болницата.

ДНО!!!! Од врвен кардиолог Бакрачевски распореден на ниво на медицинска сестра

Маркукуле - 14.11.2017

Ексградоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески, по завршувањето на својот мандат, се врати во Кардиолошкиот завод „Св. Стефан“, но на негово изненадување актуелната директорка Горадана Донеска го прераспределила од салата за интервнции на срце во ...

Од врвен кардиолог Бакрачевски распореден на ниво на медицинска сестра

Нетпрес - 14.11.2017

Екс-градоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески, по завршувањето на својот мандат, се врати во Кардиолошкиот завод „Св. Стефан“, но на негово изненадување актуелната директорка Горадана Донеска го прераспределила од салата за интервнции на срце во ...

Бакрачески, од кардиолог, прераспределен на ниво на медицинска сестра

Точка - 14.11.2017

Ексградоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески, по завршувањето на својот мандат, се врати во Кардиолошкиот завод „Св. Стефан“, но на негово изненадување актуелната директорка Горадана Донеска го прераспределила од салата за интервнции на срце во ...