TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Милијарди долари: Колку ги чинат САД војните во Авганистан, Ирак, Сирија...

МКД - 10.11.2017

Прекуокеанските војни Соединетите Американски Држави досега ги чинеле над 4,3 билиони долари, а до крајот на 2018 година таа сума би можела да достигне цели 5,6 билиони долари, се наведува во извештајот „Трошоците на војната“ објавен во вторникот, ...

Неверојатни бројки: Еве колку пари потрошиле Американците за војните во последните две децении...

Точка - 10.11.2017

Прекуокеанските војни во САД досега чинеле над 4,3 билиони долари (4,300 милијарди), а до крајот на оваа година таа бројка може да надмине 5,6 билиони долари. „До крајот на септември 2017-та година, Американците за војните во Ирак, Авганистан, ...