TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Здраво и чисто Зелениково, ветување на Александар Манев од ВМРО-ДПМНЕ

ТВ21 - 12.10.2017

Граѓаните на Општина Зелениково заслужуваат да живеат во општина која претставува пристојно место за живот, која подеднакво ќе ја посакуваат староседелците и дојдените, инвеститорите и градителите, старите и децата, вели кандидатот за градоначалник ...

Манев: Зелениково ќе биде пристојно место за живот

Република - 12.10.2017

Граѓаните на Општина Зелениково заслужуваат да живеат во општина која претставува пристојно место за живот, која подеднакво ќе ја посакуваат староседелците и дојдените, инвеститорите и градителите, старите и децата.