TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тројца мажи се опијаниле и потопиле две села во Виетнам

МКД - 20.03.2017

Тројца мажи во Виетнам се опијаниле и потопиле две села. Тие минатата среда провалиле околу 2 часот наутро во контролната соба на локалната брана и ги одвртиле вентилите. Во селата Сон Нгујен и Суои Бац, во југоисточна Азија, се излиле два милиони ...

Тројца пијани мажи потопија две села во Виетнам

Кајгана - 20.03.2017

Откако се опиле, тројца мажи потопиле две села во Виетнам. Пијаните мажи провалиле околу 2 часот наутро во контролната соба на браната и го одвртиле вентилот, по што во селата Сон Нгиен и Суои Бак се излеале два милиони кубни метри вода.

Kaко тројца пијани мажи потопија две села

Република - 20.03.2017

Тројца пијани другари дошле до „генијална“ идеја. Тие минатата среда во два часот по полоноќ, провалиле во контролната соба на една брана во Виетнам и ги отвориле вентилите. Со тоа во селата Сон Нгиен и Суои Бак се излеале два милиони кубни метри ...

Потопиле две села, сега чекаат казна за штетата

Фактор - 20.03.2017

Тројца пијани мажи потопиле две села во Виетнам, кога минатата среда во 2 часот по полоноќ провалиле во контролната соба на браната и ги отвориле вентилите. Во двете села се излиле два милиони кубни метри вода.

Kaко тројца пијани мажи потопија две села

Курир - 21.03.2017

Тројца пијани другари дошле до „генијална“ идеја. Тие минатата среда во два часот по полоноќ, провалиле во контролната соба на една брана во Виетнам и ги отвориле вентилите. Со тоа во селата Сон Нгиен и Суои Бак се излеале два милиони кубни метри ...

Се напиле, па потопиле две села

БркајРабота - 20.03.2017

Тројца пијани мажи потопиле две села во Виетнам. Тие пијани минатата среда во два часот по полоноќ провалиле во контролната соба на браната и ги отвориле вентилите. Во двете села се излиле два милиони кубни метри вода.

Тројца мажи потопија две села!

Пулс24 - 21.03.2017

Тројца пијани другари дошле до „генијална“ идеја. Тие минатата среда во два часот по полоноќ, провалиле во контролната соба на една брана во Виетнам и ги отвориле вентилите. Со тоа во селата Сон Нгиен и Суои Бак се излеале два милиони кубни метри ...

Тројца пијани мажи потопиле две села во Виетнам

Позитив.мк - 20.03.2017

Се напиле, па потопиле две села. Тројца мажи од Виетнам, минатата среда во два часот по полоноќ, пијани провалиле во контролната соба на браната и ги отвориле вентилите. Во двете села се излиле два милиони кубни метри вода.