TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промоција на поетската збирка „Таинства“ од Ирена Јурчева

Макфакс - 09.11.2017

Денеска, 9 ноември, во „Литературно кафе Метаноја” (Максим Горки 19) со почеток во 19 часот ќе се одржи промоција на поетската збирка „Таинства“ од Ирена Јурчева во издание на „Метаноја”. Воведен збор ќе има директорката на „Метаноја” Нада Милкова.

Промоција на дебитантска поетска книга од Ирена Јурчева

А1 On - 09.11.2017

Во Литературно кафе Метаноја вечер во 19 часот ќе биде промовирана дебитантската поетска збирка „Таинства“ од Ирена Јурчева во издание на „Метаноја”. – Младата Ирена Јурчева напишала збирка поезија што изненадува, восхитува и нѐ тера уште повеќе да ...

Промоција на поетската збирка „Таинства“ од Ирена Јурчева

Sky - 09.11.2017

Денеска, 9 ноември, во „Литературно кафе Метаноја“ („Максим Горки“ бр. 19) со почеток во 19 часот ќе се одржи промоција на поетската збирка „Таинства“ од Ирена Јурчева во издание на „Метаноја“.

Промоција на дебитантска поетска книга од Ирена Јурчева

+инфо - 09.11.2017

Стихозбирката ќе ја промовираат Ефтим Клетников, Вера Стојчевска-Антиќ и Елена Пренџова. Во Литературно кафе Метаноја вечер во 19 часот ќе биде промовирана дебитантската поетска збирка „Таинства“ од Ирена Јурчева во издание на „Метаноја”.

Промоција на дебитантска поетска книга од Ирена Јурчева

Сител - 09.11.2017

Во Литературно кафе Метаноја вечер во 19 часот ќе биде промовирана дебитантската поетска збирка „Таинства“ од Ирена Јурчева во издание на „Метаноја”. - Младата Ирена Јурчева напишала збирка поезија што изненадува, восхитува и нѐ тера уште повеќе да ...

Промоција на дебитантска поетска книга од Ирена Јурчева

Орбис - 09.11.2017

Во Литературно кафе Метаноја вечер во 19 часот ќе биде промовирана дебитантската поетска збирка „Таинства“ од Ирена Јурчева во издание на „Метаноја”. – Младата Ирена Јурчева напишала збирка поезија што изненадува, восхитува и нѐ тера уште повеќе да ...

Промоција на дебитантска поетска книга од Ирена Јурчева

Канал5 - 09.11.2017

Во Литературно кафе Метаноја вечер во 19 часот ќе биде промовирана дебитантската поетска збирка „Таинства“ од Ирена Јурчева во издание на „Метаноја”. - Младата Ирена Јурчева напишала збирка поезија што изненадува, восхитува и нѐ тера уште повеќе да ...

Промоција на дебитантска поетска книга од Ирена Јурчева ...

Н.Македонија - 09.11.2017

Промоција на дебитантска поетска книга од Ирена Јурчева Дебитантската поетска збирка „Таинства“ од Ирена Јурчева во издание на „Метаноја” вечерва ќе биде промовирана во литературното кафуле „Метаноја“, со почеток во 19 часот.

Промоција на дебитантска книга од Ирена Јурчева

Cooltura - 09.11.2017

Во Литературно кафе Метаноја вечерва во 19 часот ќе биде промовирана дебитантската поетска збирка „Таинства“ од Ирена Јурчева во издание на „Метаноја”. - Младата Ирена Јурчева напишала збирка поезија што изненадува, восхитува и нѐ тера уште повеќе ...