TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Празнично Бинго бум, Топ 5 во „Време на среќа“ и извлекување за наградната игра со фискални – Утре подгответе се за ...

Фактор - 29.12.2013

И годинава на задоволство на своите играчи, Државна лотарија на Македонија подготвува специјални новогодишни кола на игрите на среќа Бинго бум и Топ 5.

Празнично “Бинго бум” и “Топ 5″ во “Време на среќа” на 30 декември

Cooltura - 29.12.2013

Емисијата Време за среќа ќе се емитува во понеделник на 30ти декември на МРТ1. За заокружување на годината која изминува, Државна лотарија на Македонија покрај специјалните празнични кола на ТОП 5 и ...

Празнично Бинго Бум и Топ 5 во Време за среќа

Хитпортал - 29.12.2013

И годинава на задоволство на своите играчи, Државна лотарија на Македонија подготвува специјални новогодишни кола на игрите на среќа БИНГО БУМ и ТОП 5.

Празнично коло на Бинго бум и Топ 5, утревечер во “Време на среќа“ на МРТ

Lider - 29.12.2013

И годинава на задоволство на своите играчи, Државна лотарија на Македонија подготвува специјални новогодишни кола на игрите на среќа Бинго бум и Топ 5.

Утре подгответе се за среќа – Празнично Бинго бум, Топ 5 во „Време на среќа“ и извлекување за наградната игра со ...

Делчево Денес - 29.12.2013

И годинава на задоволство на своите играчи, Државна лотарија на Македонија подготвува специјални новогодишни кола на игрите на среќа Бинго бум и Топ 5… Емисијата „Време за среќа“ ќе се емитува во ...

Комерцијално известување – утре извлекување на празнично бинго

eReporter - 29.12.2013

Државна лотарија на Македонија подготвува специјални новогодишни кола на игрите на среќа БИНГО БУМ и ТОП 5. Емисијата Време за среќа ќе се емитува утре (понеделник) на МРТ1.

Лотарија на Македонија со празнични изненадувања

Press24 - 29.12.2013

И годинава на задоволство на своите играчи , Државна лотарија на Македонија подготвува специјалн и новогодишни кола на игрите на среќа БИНГО БУМ и ТОП 5.

Празнично Бинго Бум и Топ 5 во утрешното Време за среќа

Попара - 30.12.2013

И годинава на задоволство на своите играчи , Државна лотарија на Македонија подготвува специјалн и новогодишни кола на игрите на среќа БИНГО БУМ и ТОП 5.