TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Алармантно предупредување: Не очекуваат температури какви што досега не сме доживеале

Сител - 13.10.2017

Многу луѓе на Балканот зборуваат за промената на климата како уште една измама на светот против нас. Ова за „Неделник“ вели Федор Месингер, првиот академик на САНУ од Втората светска војна: За жал народот е многу малку свесен што ни се случува со ...

Предупредување од српски академик: Нѐ очекуваат температури какви немаме доживеано

Press24 - 13.10.2017

Многумина на промената на климата гледаат како на уште една завера против светот. Луѓето престанаа да веруваат дури и кога станува збор за промена на климата. Првиот академик од Србија, Фјодор Месингер вели дека наредните години нѐ очекуваат летни ...

Алармантно предупредување: Не очекуваат температури какви што досега не сме доживеале

Република - 13.10.2017

-Многу луѓе на Балканот зборуваат за промената на климата како уште една измама на светот против нас, вели Федор Месингер, првиот академик на САНУ од Втората светска војна. За жал народот е многу малку свесен што ни се случува со климата.

Предупредување од српски академик: Нѐ очекуваат температури какви немаме доживеано

Скопје инфо - 13.10.2017

Многумина на промената на климата гледаат како на уште една завера против светот. Луѓето престанаа да веруваат дури и кога станува збор за промена на климата. Првиот академик од Србија, Фјодор Месингер вели дека наредните години нѐ очекуваат летни ...

Алармантно предупредување од српски академик: Не очекуваат температури какви што досега не сме доживеале

Press24 - 13.10.2017

Многу луѓе на Балканот зборуваат за промената на климата како уште една измама на светот против нас. Ова за „Неделник“ вели Федор Месингер, првиот академик на САНУ од Втората светска војна: За жал народот е многу малку свесен што ни се случува со ...

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Се очекуваат алармантни температури, нема да биде добро за човештвото

Фактор - 13.10.2017

Се очекуваат големи промени во температурите, многу топли лета и студени зими. Федор Месингер, првиот академик на САНУ од Втората светска војна вели дека народот е многу малку свесен што ни се случува со климата.

Алармантно предупредување од српски академик: Следуваат температури какви што досега не сме доживеале

БркајРабота - 13.10.2017

Многу луѓе на Балканот зборуваат за промената на климата како уште една измама на светот против нас. Ова за „Неделник“ го вели Федор Месингер, првиот академик на САНУ од Втората светска војна.

Алармантно предупредување од српски академик: Не очекуваат температури какви што досега не сме доживеале

Скопје24 - 13.10.2017

Многу луѓе на Балканот зборуваат за промената на климата како уште една измама на светот против нас. Ова за „Неделник“ вели Федор Месингер, првиот академик на САНУ од Втората светска војна: За жал народот е многу малку свесен што ни се случува со ...

Алармантно предупредување од српски академик: Следуваат температури какви што досега не сме доживеале

Телевизија Нова - 13.10.2017

Многу луѓе на Балканот зборуваат за промената на климата како уште една измама на светот против нас. Ова за „Неделник“ го вели Федор Месингер, првиот академик на САНУ од Втората светска војна.