TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се соблекувала пред телохранителот и го навредувала

+инфо - 10.11.2017

Сопственикот на компанијата што ја обезбедувала пејачката, тврди дека таа го малтретирала и навредувала, нарекувајќи го нацист, скинхед и ариевец. Мараја Кери би можела да се најде на суд, бидејќи нејзиниот поранешен телохранител планира да ја тужи.

Поранешниот телохранител ја тужи Мараја Кери за сексуално вознемирување

Попара - 09.11.2017

Поранешниот личен телохранител на Мараја Кери ја обвини пејачката дека сексуално го вознемирувала, а покрај тоа му се обраќала со скинхед, нацист и други погрдни зборови. Мајкл Анело, кој порано работел како лично обезбедување на Мараја Кери, се ...

И Мараја Кери обвинета за сексуално вознемирување

Локално - 09.11.2017

Во тужбата суперѕвездата е обвинета дека го нарекувала својот поранешен шеф на обезбедувањето бел расист и сексуално го малтретирала. Мараја Кери, наводно, го нарекувала својот поранешен шеф на обезбедувањето нацист, скинхед, член на Кју клакс клан ...

Телохранителот на Мараја Кери ја обвини дека сексуално го малтретирала

Репортер - 09.11.2017

Мајкл Ањело тврди дека Мараја Кери го навредувала на расна основа и сексуално го вознемирувала. Низата холивудски приказни за сексуалното вознемирување продолжува и со случајот на Мајкл Ањело, поранешниот телохранител на пејачката Мараја Кери, кој ...

Поранешниот телохранител ја обвини Мараја Кери за сексуално вознемирување и навредување

Либертас - 11.11.2017

Мараја Кери би можела да се најде на суд, бидејќи нејзиниот поранешен телохранител планира да ја тужи. Сопственикот на компанијата што ја обезбедувала пејачката, тврди дека таа го малтретирала и навредувала, нарекувајќи го нацист, скинхед и ариевец.

(Фото) Имиџ ПР одбележа 15 години од работењето

еМагазин - 06.12.2017

Со промоција на првата македонска современа бајка „Мистериозното јајце“, Агенцијата за односи со јавност и комуникациски менаџмент Имиџ ПР одбележа 15 години делување на македонскиот пазар.

Телохранителот на Мараја Кери ја обвини дека сексуално го малтретирала

Република - 09.11.2017

Мајкл Ањело тврди дека Мараја Кери го навредувала на расна основа и сексуално го вознемирувала. Низата холивудски приказни за сексуалното вознемирување продолжува и со случајот на Мајкл Ањело, поранешниот телохранител на пејачката Мараја Кери, кој ...