TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Според кои законски критериуми Нора Шаќири се вработи во Министерството за култура?

Курир - 13.09.2017

Нора Шаќири од неодамна се вработи во Министерството за култура на Роберт Алаѓозовски. Но, според кои законски критериуми таа е вработена во Министерството? Нора Шаќири ова работно место го доби откако минатата година преку социјалните мрежи побара ...

Атанасов: Соросовите платеници брутално почнаа да ги трошат парите на граѓаните преку Министерството за култура

Нетпрес - 13.09.2017

Министерството за „анти-култура“ и министерот Роберт Алаѓозовски продолжуваат со вработување на партиски кадри на сите нивоа во министерството и според информациите кои излегоа во јавноста најнов случај е вработувањето на Нора Шаќири како дел од ...

Според кои законски критериуми Нора Шаќири се вработи во Министерството за култура?

Република - 13.09.2017

Нора Шаќири од пред неколку дена е дел од тимот на Роберт Алаѓозовски во Министертвото за култура. Шаќири е дипломиран социолог по професија. Ова доаѓа откако лани Нора Шаќири јавно преку социјалните мрежи побара работа од тогашниот лидер на ...

Атанасов: Алаѓозовски продолжува со вработување на партиски кадри на сите нивоа во министерството

Република - 13.09.2017

Соросовите платеници брутално почнаа да ги трошат парите на граѓаните на Република Македонија преку Министерството за култура, истакна на денешната прес-конференција Владимир Атанасов од ВМРО-ДПМНЕ.