TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Експеримент кој ja потврдува веројатноста за телепатија

Кумановски м. - 06.10.2017

loading... Италијански невропсихолози открија податоци дека мозоците на двајца пријатели или роднини може да остваруваат влијание еден врз друг од далечина. Додека активниот “предавател” во рамките на експериментот бил подложен на аудио-визуелни ...

Експеримент кој ја потврдува веројатноста за телепатија

Шеталиште - 06.10.2017

Италијански невропсихолози открија податоци дека мозоците на двајца пријатели или роднини може да остваруваат влијание еден врз друг од далечина. Додека активниот “предавател” во рамките на експериментот бил подложен на аудио-визуелни стимули, кај ...