TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Велешкиот театар ќе гостува во Крива Паланка со „Синиот портокал“

Макфакс - 13.09.2017

Велешкиот театар „Џинот“ во вторник, на 19 септември, со почеток во 20 часот ќе гостува во Центарот за култура во Крива Паланка со претставата „Синиот портокал“ од Џо Пенхол, во режија на Александар Ивановски.

Велешкиот театар ќе гостува во Крива Паланка со „Синиот портокал“

Репортер - 13.09.2017

Велешкиот театар „Џинот“ во вторник, на 19 септември, со почеток во 20 часот ќе гостува во Центарот за култура во Крива Паланка со претставата „Синиот портокал“ од Џо Пенхол, во режија на Александар Ивановски.