TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Екатимерини: Турските воздухопловни сили извршија нови прекршувања на грчкиот воздушен простор

Макфакс - 10.11.2017

Турски авиони извршиле пет нови нарушувања на воздушниот простор на Грција во североисточниот, централниот и југоисточниот дел на Егејското Море, објави електронското издание „Екатимерини“ , повикувајќи се на информации од воени извори.

Екатимерини: Турските воздухопловни сили извршија нови прекршувања на грчкиот воздушен простор

Вечер - 10.11.2017

Турски авиони извршиле пет нови нарушувања на воздушниот простор на Грција во североисточниот, централниот и југоисточниот дел на Егејското Море, објави електронското издание „Екатимерини“ , повикувајќи се на информации од воени извори.

КАТИМЕРИНИ: Зошто турски авиони летале над Грција?

Фактор - 10.11.2017

Турски авиони летале над Грција. Тие извршиле пет нови нарушувања на воздушниот простор на Грција во североисточниот, централниот и југоисточниот дел на Егејското Море, пишува во електронското издание на грчкиот весник Kатимерини.

Екатимерини: Турските воздухопловни сили извршија нови прекршувања на грчкиот воздушен простор

Точка - 11.11.2017

Турски авиони извршиле пет нови нарушувања на воздушниот простор на Грција во североисточниот, централниот и југоисточниот дел на Егејското Море, објави електронското издание „Екатимерини“, повикувајќи се на информации од воени извори.