TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По кочан ладното време - ова се температурите во градовите низ Македонија

Press24 - 10.12.2017

По кочан ладното време деновиве денеска малку потопло време. Ова се температурите во 14 часот во градовите низ ...

Ова се моменталните температури низ градовите во Македонија

Пулс24 - 10.12.2017

По кочан ладното време деновиве денеска малку потопло време. Ова се температурите во 14 часот во градовите низ ...