TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хуманитарен семеен базар во „Нова“

+инфо - 21.04.2017

Меѓународното училиште утре во 11 часот го одржува големиот хуманитарен базар, на кој ќе се продава традиционална храна од повеќе земји. Меѓународното училиште „Нова“ утре во 11 часот го организира 11-то издание на големиот хуманитарен семеен базар, ...

На базар во училиштето „Нова“ ќе се собираат средства за Домот за деца без родители „11 октомври“

Кафе пауза - 20.04.2017

Хуманитарен семеен базар ќе се одржи оваа сабота (22 април) од 11 до 15 часот во меѓународното училиште „Нова“ во Скопје, а средствата кои ќе бидат собрани на настанот ќе бидат наменети за Домот за деца без родители „11 октомври“.

Хуманитарен семеен базар за Домот за деца без родители „11 Октомври“

Република - 21.04.2017

Меѓународното училиште „Нова“ организира 11-то издание на големиот хуманитарен семеен базар. Ќе се продава традиционална храна од повеќе земји, книги, ракотворби, а ќе има и голем број на музички и танц настапи.

Хуманитарен базар на училиштето „НОВА“

А1 On - 22.04.2017

Меѓународното училиште „Нова“ по 11-ти пат организира хуманитарен семеен базар на кој ќе се продава традиционална храна од повеќе земји, книги, ракотворби, а ќе има и музички и танц настапи.

Хуманитарен базар на училиштето „НОВА“

Сител - 22.04.2017

Меѓународното училиште „Нова“ по 11-ти пат организира хуманитарен семеен базар на кој ќе се продава традиционална храна од повеќе земји, книги, ракотворби, а ќе има и музички и танц настапи.