TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објектот на Албански театар ќе биде реконструиран до крајот на 2017 година

Build - 21.04.2017

Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска денеска го посети Албанскиот театар во Скопје, каде што се одвива реконструкција на објектот. Во изминатиов период се работеше на изведба на сценската технологија, изведба на фасадата во пациото на ...

Реконструкцијата на Албанскиот театар ќе биде завршена до крајот на 2017

Порта 3 - 21.04.2017

Министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска го посети Албанскиот театар во Скопје каде интензивно се работи на реконструкцијата на објектот, кој се очекува да биде завршен до крајот на годинава.