TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Харадинај најавува формирање армија на Косово преку уставни измени

ТВ21 - 12.10.2017

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај нагласи денеска дека Владата ќе се обиде да ги трансформира силите за безбедност во државата во редовна армија преку уставни измени. Тоа ќе биде направено за да се одговори на барањата на меѓународните партнери, ...

Харадинај најавува формирање армија на Косово преку уставни измени...

Н.Македонија - 12.10.2017

Харадинај најавува формирање армија на Косово преку уставни измени Косовскиот премиер Рамуш Харадинај нагласи денеска дека Владата ќе се обиде да ги трансформира силите за безбедност во државата во редовна армија преку уставни измени.

Харадинај најавува формирање армија на Косово преку уставни измени

Алсат-М - 12.10.2017

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај нагласи денеска дека Владата ќе се обиде да ги трансформира силите за безбедност во државата во редовна армија преку уставни измени. Тоа ќе биде направено за да се одговори на барањата на меѓународните партнери, ...

Харадинај најавува формирање армија на Косово преку уставни измени

А1 On - 12.10.2017

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај нагласи денеска дека Владата ќе се обиде да ги трансформира силите за безбедност во државата во редовна армија преку уставни измени. Тоа ќе биде направено за да се одговори на барањата на меѓународните партнери, ...

Харадинај најавува формирање армија на Косово преку уставни измени

Локално - 12.10.2017

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај нагласи денеска дека Владата ќе се обиде да ги трансформира силите за безбедност во државата во редовна армија преку уставни измени. Тоа ќе биде направено за да се одговори на барањата на меѓународните партнери, ...

Харадинај најавува формирање армија на Косово преку уставни измени

Сител - 12.10.2017

Kосовскиот премиер Рамуш Харадинај нагласи денеска дека Владата ќе се обиде да ги трансформира силите за безбедност во државата во редовна армија преку уставни измени. Тоа ќе биде направено за да се одговори на барањата на меѓународните партнери, ...

Харадинај најавува формирање армија на Косово преку уставни измени

Идивиди - 13.10.2017

Косовскиот премиер Рамуш Харадинај нагласи денеска дека Владата ќе се обиде да ги трансформира силите за безбедност во државата во редовна армија преку уставни измени. Тоа ќе биде направено за да се одговори на барањата на меѓународните партнери, ...