TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грците в недела ќе избираат лидер на нова централно-левичарска партија...

Н.Македонија - 10.11.2017

Грците в недела ќе избираат лидер на нова централно-левичарска партија По нискиот рејтинг на централно- левичарски ориентираните партии и откако ПАСОК и Демократската левица, заедно како Демократска коалиција учествуваа на минатите избори во Грција, ...

Сириза и Нова Демократија во паника: Во Грција се формира нова партија која очекува да дојде на власт

Телевизија Нова - 10.11.2017

По нискиот рејтинг на централно- левичарски ориентираните партии и откако ПАСОК и Демократската левица, заедно како Демократска коалиција учествуваа на минатите избори во Грција, се роди идејата да се формира нова партија која ќе биде централно – ...

Грците в недела ќе избираат лидер на нова централно-левичарска партија

А1 On - 10.11.2017

По нискиот рејтинг на централно- левичарски ориентираните партии и откако ПАСОК и Демократската левица, заедно како Демократска коалиција учествуваа на минатите избори во Грција, се роди идејата да се формира нова партија која ќе биде централно – ...

Грците в недела ќе избираат лидер на нова централно-левичарска партија

Орбис - 10.11.2017

По нискиот рејтинг на централно- левичарски ориентираните партии и откако ПАСОК и Демократската левица, заедно како Демократска коалиција учествуваа на минатите избори во Грција, се роди идејата да се формира нова партија која ќе биде централно – ...

Грците в недела ќе избираат лидер на нова централно-левичарска партија

Локално - 10.11.2017

По нискиот рејтинг на централно- левичарски ориентираните партии и откако ПАСОК и Демократската левица, заедно како Демократска коалиција учествуваа на минатите избори во Грција, се роди идејата да се формира нова партија која ќе биде централно – ...