TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Старица со години се молела на фигура од „Господар на прстените“

Локално - 11.01.2017

Една бабичка од Бразил последниве години и се молела на фигура на ликот Елронд од филмскиот серијал „Господар на прстените“, мислејќи дека е станува збор за скултура на Свети Антонио од Падова.

Старица две години се молела на фигура од „Господар на прстените“

Канал 77 - 11.01.2017

Една бабичка од Бразил последниве години и’ се молела на фигура на ликот Елронд од филмскиот серијал „Господар на прстените“, мислејќи дека станува збор за скултура на Свети Антонио од Падова.

Старица со години се молела на фигура од „Господар на прстените“

Сител - 11.01.2017

Една бабичка од Бразил последниве години и се молела на фигура на ликот Елронд од филмскиот серијал „Господар на прстените“, мислејќи дека е станува збор за скултура на Свети Антонио од Падова.

Старица со години се молела на фигура од „Господар на прстените“

Популарно - 11.01.2017

Една бабичка од Бразил последниве години и се молела на фигура на ликот Елронд од филмскиот серијал „Господар на прстените“, мислејќи дека е станува збор за скултура на Свети Антонио од Падова.

Старица со години се молела на фигура од „Господар на прстените“

Вечер - 11.01.2017

Една бабичка од Бразил последниве години и се молела на фигура на ликот Елронд од филмскиот серијал „Господар на прстените", мислејќи дека е станува збор за скултура на Свети Антонио од Падова.

Старица со години се молела на фигура од „Господар на прстените“

А1 On - 11.01.2017

Една бабичка од Бразил последниве години и се молела на фигура на ликот Елронд од филмскиот серијал „Господар на прстените“, мислејќи дека е станува збор за скултура на Свети Антонио од Падова.

Старица со години се молела на фигура од „Господар на прстените“

Lider - 11.01.2017

Една бабичка од Бразил последниве години и се молела на фигура на ликот Елронд од филмскиот серијал „Господар на прстените“, мислејќи дека е станува збор за скулптура на Свети Антонио од Падова.

Старица со години се молела на фигура од „Господар на прстените“

Алсат-М - 11.01.2017

Една бабичка од Бразил последниве години и се молела на фигура на ликот Елронд од филмскиот серијал „Господар на прстените“, мислејќи дека е станува збор за скулптура на Свети Антонио од Падова.

Кога ќе ги измешаш светците: Старица со години се молела на Елронд од Lord of the Rings

Таратур - 12.01.2017

Една бабичка од Бразил последниве години и се молела на фигура на ликот Елронд од филмскиот серијал Lord of the Rings, мислејќи дека е станува збор за скултура на Свети Антонио од Падова. Приказната прва на Фејсбук ја објави нејзината правнука, ...