TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фудбалери кои биле великани на теренот, а не освоиле Лига на шампиони (Видео)

Дерби - 10.11.2017

Во фудбалот има фудбалери што имаат освоено буквално се, ама не и Лигата на шампиони.Сите тие биле носители на играта на своите тимови, дури биле и прогласувани за најдобри фудбалери во своите шампионати, но не успеале и да се закитат со ...

Фудбалери кои биле великани на теренот, а не освоиле Лига на шампиони

Точка - 10.11.2017

Во фудбалот има фудбалери што имаат освоено буквално се, ама не и Лигата на шампиони. Сите тие биле носители на играта на своите тимови, дури биле и прогласувани за најдобри фудбалери во своите шампионати, но не успеале и да се закитат со ...