TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Филмска акција на специјалците, уапсено едно лице - Нови Сад под опсада

Press24 - 09.11.2017

Веќе три часа во Нови Сад се одвива полициска акција поради која е буквално опколен градот. Како што пренесува српскиот Курир, се одвивала филмска акција, во која службите за борба против организиран криминал, веќе ставиле лисици на рацете на едно ...

Нови Сад под полициска опсада – специјалците се судрија со мафијата (фото)

Турлитава - 09.11.2017

Веќе три часа во Нови Сад се одвива полициска акција поради која е буквално опколен градот. Како што пренесува српскиот Курир, се одвивала филмска акција, во која службите за борба против организиран криминал, веќе ставиле лисици на рацете на едно ...

Нови Сад под полициска опсада – специјалците се судрија со мафијата – Фото

Скопје24 - 10.11.2017

Пред два дена во Нови Сад се одвивала полициска акција поради која буквално бил опколен градот. Како што пренесува српскиот Курир, се одвивала филмска акција, во која службите за борба против организиран криминал, веќе ставиле лисици на рацете на ...