TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали се исплаќа поради спортот и успехот, на детето да му го жртвувате детството?

Факултети - 06.10.2017

(Фото: Pixabay) Големо прашање: Дали се исплаќа поради спортот и успехот, на детето да му го жртвувате детството? Мојот син Гејлен играше кошарка уште од четиригодишна возраст, откако успеа да ја држи в раце топката.

КОЛУМНА: Што е е-спорт и зошто луѓето го следат?

Факултети - 05.10.2017

Колумна на Виктор Ефтимов Новите технологии, меѓу другото, создаваат и нови удобности, како и нови навики, преку кои заземаат значајна улога во вообразбата на новите генерации. Денес, електронските уреди во сета најразновидна форма се присутни кај ...