TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Димитров: Денес сум во Прилеп за поддршка на Илија и за живот на сите

А1 On - 06.10.2017

„Чест ми е што сум тука да го поддржам Илија, кандидатот за градоначалник. Мислам дека тоа што го почнавме во Декември, имаме сега прилика и шанса да го завршиме со локалните избори, се разбуди Македонија, ни требаше извесно време.

(Видео) Никола Димитров: Денес сум во Прилеп за подршка на Илија и за живот на сите

10без10 - 06.10.2017

Успеавме како народ да се организираме во услови кога ни потфрлија институциите, потфрли полицијата, потфрли судството, потфрлија јавните обвинители, - изјави Никола Димитров, при неговата посета на Прилеп, како поддршка на кандидатот за ...

Никола Димитров: Денес сум во Прилеп за подршка на Илија и за живот на сите

Шеталиште - 06.10.2017

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денес беше во посета на градот Прилеп со што одржа и прес конференција во центарот на градот со цел за поддршка на кандидатот за градоначалник на Прилеп, Илија Јованоски.